Toyota Team Holvoet

Toyota Team Holvoet
De Celica GT waarmee Emile Holvoet in '74 in Spa debuteerde, werd heropgebouwd - met het juiste nummer, de stickers van toen - en hiermee komt Dominique Holvoet aan de start in de Heritage Touring Car Cup!

Eddy Joosen, Chris ‘Juma’ Van der Auwera, Julien Mampaey en Dirk Vermeersch, dat waren mijn zeg maar Vlaamse contactfiguren op de circuits. In de kleine VW-Toyota getinte divisie was ik dan weer goed thuis bij de familie Holvoet, met pater familias Emile, Claude ‘de ket van Termonde’ en later Dominique. Ook in de 24 Uren van Spa, waarin vader Emile in ’74 voor de eerste keer met Toyota startte en Claude later voor Toyota drie keer de klasse won. In ’88 verscheen Claude voor de laatste keer aan de start van ‘zijn’ 24 Uren en in 2012 blikten wij samen terug op een autoleven dat bijna uitsluitend in het teken stond van het Japanse automerk.